Λοιπόν Κούλη άκου:

Να ξέρεις ότι για το Πολυτεχνείο δε σου πέφτει λόγος τι θα κάνει ο κόσμος. Το Πολυτεχνείο είναι γέννημα του κόσμου του αγώνα, και οι πορείες τιμής του, επίσης.
Εσύ Κούλη, μπορείς να αποφασίζεις ότι θέλεις για την 28η Οκτωβρίου, για την 25η Μαρτίου, και όποια άλλη μέρα θέλει το κράτος να γιορτάσει την επιβολή του επάνω στη κοινωνία. Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά σου, να διαχειρίζεσαι την επιβολή του επάνω μας, το ξέρουμε.
Εμείς όμως είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε για να τιμήσουμε την εξέγερση των δικών μας. Αυτή η εξέγερση ανήκει σε αυτούς που αντιστάθηκαν στην εξουσία σας, και δεν ανήκει σε εσένα και τους ομοίους σου. Δε σας αξίζει ούτε να τη πιάνετε στο στόμα σας.
Μάθε ακόμα, ότι εμείς είμαστε εκείνοι που ξέρουμε πώς να περιφρουρήσουμε την υγεία μας, καλύτερα από το καθένα -πόσο μάλλον από εσένα. Άλλωστε κι εκεί τάδαμε τα χαΐρια σου! Ρόιδο τάκανες!
Άκου λοιπόν: Εμείς αποφασίζουμε για τη πορεία. Όχι εσύ.
Οπότε, πάρε την απαγόρευση και βάλε την εκεί που ξέρεις…
Υ.Γ. Και πούσαι: μάζεψε κι εκείνον τον συνάχη της κόκας που έχεις για υπουργό και την έχει δει Ναπολέοντας Βοναπάρτης, γιατί δε το βλέπω και πολύ στα καλά του…

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*