Η αξιοπρέπεια ως ματαίωση της βίας τους.

Καλό είναι να καταλάβουμε ότι όταν τα πράγματα αλλάζουν με ραγδαίο τρόπο, η εκτίμησή μας γι αυτά δεν αλλάζει με την ίδια ταχύτητα. Υπάρχουν εντυπώσεις που επιμένουν προκειμένου η νόηση των εννοιών να διασώζει την επικοινωνία.
Η ΕΛΑΣ, δεν είναι σήμερα αυτό που μας έχει εντυπωθεί έστω και από την τελευταία φορά έντονα. Δεν είναι η αστυνομία του κράτους που προλαμβάνει το έγκλημα και τηρεί την νομιμότητα χτυπώντας διαδηλώσεις. Αυτή η εντύπωση, όσο χρήσιμη είναι για χάριν της επικοινωνίας μας με κάθε λογής ανθρώπους, άλλο τόσο λανθασμένη είναι. Γιατί φέρει ως όρος την νοητική βαρύτητα εντυπώσεων του παρελθόντος μας, μέσα από την αναγκαιότητα των συμβάσεων της γλώσσας.
Όμως η ΕΛΑΣ, είναι κάτι ραγδαία μεταλλαγμένο σε σχέση με τις νοητικές μας εντυπώσεις. Είναι μια συμμορία που δεν προλαμβάνει το έγκλημα παρά μόνο όταν “εγκληματούν” φτωχοί ή εξεγερμένοι, και δεν τηρεί την νομιμότητα, αφού είναι άντρο εκβιαστών της νύχτας, διακινητών πρέζας και κόκας, νταβατζήδες θυμάτων trafficking, και προστάτες οίκων ανοχής και λαθρεμπόρων καυσίμων.
Επίσης όπως πάντα συμβαίνει σε όλες τις ανά τον κόσμο μαφίες -όπως η ελας, σε αυτές προσκολλώνται μια φάρα από παρασιτικά τσογλάνια του τίποτα, φασίστες, προκειμένου όχι μόνο να νομιμοποιήσουν τη φασίζουσα νοοτροπία και συμπεριφορά τους, αλλά και να δοκιμάσουν την τύχη τους στην αναρρίχηση της κλίμακας της βιαιοπραγίας, προσόν απαραίτητο για τους ανώτερους μαφιόζους της ιεραρχίας. Έτσι η μαφία της ελας, προσέλαβε όλους τους χρυσαυγίτες με μοναδικό προσόν να είναι τσογλάνια του τίποτα, για να κάνουν τη “λάτζα”.
Η εικόνα που βλέπετε είναι η συνέπεια του ζήλου κάποιων από αυτούς τους φασίστες, που ανήκουν στην τελευταία τρύπα του ζουρνά της ιεραρχίας της εγκληματικής οργάνωσης που λέγεται ΕΛΑΣ.
Ευτυχώς η εικόνα της είναι από μόνη της μια κραυγή νίκης απέναντι στην κενότητα μιας βίας από τους μανιασμένους κοκάκηδες του τίποτα.
Η αξιοπρέπεια ως ματαίωση της βίας τους. Ευχαριστούμε κυρία Βασιλική δασκάλα των παιδιών μας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*