Pasokification

Με αφορμή το επεισόδιο με τον Πολάκη στις 27/2, είχα αναρτήσει ένα ποστ που έλεγα ακριβώς αυτό:
“…Η πραγματικότητα είναι ότι για κάποιο λόγο, – κατ΄ εμέ λογικό από πλευράς πολιτικής ανάλυσης του εξουσιαστικού φαινομένου, αλλά παράλογο από πλευράς εκλογικής σκοπιμότητας, ο Σύριζα έχει επιλέξει εδώ και πολύ καιρό να αφήσει τον «ριζοσπαστισμό» στην άκρη και να σκοπεύσει στο κεντρώο και κεντροδεξιό κοινό. Μια εντελώς λανθασμένη τακτική, αφού οι πολλοί ψήφοι της αποχής βρίσκονται ανάποδα από εκεί που ψάχνει. …”
και συνέχιζα:
“…Παρόμοιες κρίσεις (ενν. όπως αυτή με τον Πολάκη) έχουν ξανασυμβεί, είτε με προσωπικές παραφωνίες όπως κι εδώ (υπερευθιξία Κοτζιά-Σύριζα), είτε με πολιτικές παραφωνίες (Φίλης-εκκλησία). Οτιδήποτε διακυβεύει την ήπια συντηρητική γραμμή με τα κεντρώα λοξοκοιτάγματα, με κάποιο τρόπο περνάει στις εφεδρείες.
Ας μην ξεχνάμε ότι αν θέλεις να είσαι ένας σοβαρός πολιτικός σχηματισμός, οι πολιτικές χαράσσονται στα συλλογικά όργανα και δεν είναι προσωπικές. Απλά οι πολιτικές του σύριζα με όρους εκλογο-πολιτικής είναι εντελώς στη λάθος κατεύθυνση, αποτυχημένες. …”
Αν τα αποτελέσματα που βλέπουμε δεν ενέχουν κάποιο λάθος ή λαθροχειρία, (θα πρέπει να ελεγχθεί ο τρόπος που υπολογίζονται και αναμεταδίδονται από την αρμόδια εταιρεία), πράγμα διόλου απίθανο με τους απατεώνες που έχουμε μπλέξει, τότε ο μόνος λόγος για την καταβαράθρωση του ΣΡΖ στις εκλογές, είναι αυτός της ανάρτησης. Η δεξιά στροφή του.
Pasokification

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*